Održana izborna skupština kluba

Prije početka skupšitneBiciklistički klub ”LOOD” Orahovica nakon punih pet godina rada ima se itekako čime pohvaliti i ponositi. Četiri godine su više nego uspješan organizator biciklističke utrke srednjovjekovnim stazama, a svojim vožnjama sjećanja Do Vukovara, Knina i Dubrovnika, a suradnji s županijskom HVIDR-om, čuvaju uspomenu na Domovinski rat i žrtvu hrvatskih branitelja. Sve aktivnosti u protekle četiri godine rada prezentirao je predsjednik kluba Robert Hofman istaknuvši kako još jedino nedostaje prava podrška građana Orahovice događanjima koje organiziraju. Kako je skupština bila izbornog karaktera, javnim glasovanjem izabrano je novo vodstvo kluba.
Tako je za novog predsjednika izabran Tomislav Puhanić, povjerenje za mjesto dopredsjednika dobio je Robert Hofman, a tajnik i dalje ostaje Mario Vida.
-Vjerujem kako ćemo nastaviti stopama starog vodstva, a zapravo mogu reći i da ostajemo gotovo u istom sastavu samo smo malo izmijenili uloge. Ono na čemu moramo pomno raditi je pomlađivanje članstva pa stoga već pripremamo suradnju s obje orahovačke škole, osnovnom i srednjom, kako bi privukli mlade ovom zanimljivom i atraktivnom sportu. – riječi su novog predsjednika Tomislava Puhanića. Rad kluba pohvalio je i orahovački gradonačelnik Josip Nemec izrazivši uvjerenje kako će udruga vođena i dalje istim ljudima polučiti još bolje rezultate i u budućnosti uspješno promovirati grad i njegove ljepote.

Vladimir Grgurić

Prije početka skupštine Vida, Hofman i Puhanić Stari i novi predsjednik